Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
Oranje gebruikersnaam/betrouwbaarheid

Omdat er sommige users zijn die er echt een "potje" van maken als het op afspraken aankomt, hebben wij hiervoor een optie bedacht.

Wanneer er een user is die op jouw advertentie een bod doet en jij gaat hiermee akkoord, krijgt de koper de mogelijkheid om een beoordeling in te vullen over de afhandeling.

Je zult begrijpen dat het een negatieve beoordeling zal worden wanneer jij je niet aan de afspraken houd of niet meer reageerd.

Iedereen begint met 100% betrouwbaarheid maar voor elke slechte beoordeling krijg je slechts 50%. Je betrouwbaarheid komt dan gelijk op 75% !!

Heb je al eerder een positieve beoordeling gekregen zal de berekening als volgt worden: 100 + 100 + 50 : 3 = 83% !! Je betrouwbaarheid kan dus ook snel weer stijgen.

Wanneer je betrouwbaarheid onder de 75% komt zal je gebruikersnaam oranje kleuren in de advertentie overzichten zodat mede users zullen worden gewaarschuwd.

Wij hopen hier de betrouwbaarheid en het kleuren van je gebruikersnaam zo goed mogelijk te hebben besproken en willen iedereen dan ook veel surf plezier toewensen op onze website www.etherpiraten.com


Het Etherpiraten.com Team