Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!

Impressie: TV Team - Nieuwleusen

Algemene toelichting Impressies en overzicht Impressies

Inmiddels een begrip in heel Nederland, het TV Team uit Nieuwleusen !!

Dit jaar was het allemaal net iets anders dan we gewend waren van het team, ze hadden dit jaar vergunningen aangevraagd bij het Agentschap Telecom om uit te mogen zenden. De frequentie die ze toegewezen kregen was de 105.20 mhz met een vermogen van wel 25watt op de klok jaja (echt gul waren ze dus niet). Maar niet alleen voor een frequentie maar ook voor de feesttent was een vergunning aangevraagd bij de gemeente. Ook deze stemde in met de te plaatsen feesttent maar op zondag moest er een rustdag zijn omdat dit in de gemeente altijd al zo is.

Op zaterdagavond, 4 Augustus was er een grandioos optreden gepland van The Four Tak !! Hierop kwamen veel mensen uit de wijde omgeving een kijkje nemen bij het team, waardoor al snel een zeer gezellige en gemoedelijke sfeer ontstond.

Ook was er een optreden van zangeres Zwaantje gepland, bekend van het duo Jan & Zwaan, dit omdat Jan niet op zou kunnen treden vanwegen problemen met de heup maar ondanks dat kwam daar wat niemand had verwacht Jan in de rolstoel met Zwaantje erachter omdat Jan volgens eigen zeggen het optreden voor de echte piraten liefhebbers in Nieuwleusen voor geen "goud" wou missen !! Dit werd natuurlijk met een grandioos geklap ontvangen.

Ook voor de warme hap werd bij dit piratenfeest goed gezorgt dmv een complete snackkar buiten op het feestterein.

Natuurlijk waren er ook diverse piratenstations te vinden op dit feest die duidelijk waren te herkennen aan de t-shirts met stationsnamen, ook etherpiraten.com was voor iedereen duidelijk te herkennen aan onze t-shirten.

 

Wij willen het team hartelijk danken voor de gastvrijheid voor het mogelijk maken van deze impressie.

Voor meer foto's van deze marathon uitzending kunt u kijken in het fotoalbum

 

UPDATE 2008 : Filmpje van dit gebeuren : klik hier voor het filmpje Met dank aan Sixlady.

Met Vriendelijke Groet,

Michel & Johnny & Gerard