Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!

Impressie: Zandberg FM - Musselkanaal

Algemene toelichting Impressies en overzicht Impressies

Een weekend vol gezelligheid, "Zandberg FM" luide de jingel die door het station werd gedraaid dus dat moesten we maar eens gaan bekijken.

Bij binnenkomst kwamen me we in een op dat moment nog lege tent (omdat het vrij vroeg was??) dus maar eens doorgelopen naar het cafe waar zo te horen al wel de stemming er goed in zat!!

Eenmaal binnen viel ons gelijk op dat niemand hier was uitgesloten om mee te feesten zelfs de alleroudste uit het bejaardentehuis tegenover gelegen.

De live artiesten in het cafe zorgde al vanaf vroeg in de zondag morgen voor een geweldige stemming.

Ook kom je zelfs vroeg op de zondagmiddag de piraten al weer tegen "Radio Noordzee & Alie"

Ook heb je altijd piraten die later op de middag pas binnen komen en eerst nog weer moeten bijkomen van de vorige dag, daar was dan ook een lekkere sterke bak koffie voor gezet.

Na eindelijk wakker te zijn en het eerste biertje alweer als rechterhand te hebben toch maar een weer de microfoon in de andere hand "en zei hij met schorre stem..."

Het bescheiden signaal werd uitgezonden door de 4 sateprikkers die toch redelijk hoog stonden opgesteld waardoor een redelijk groot bereik kon worden behaald in vrijwel heel Noord Nederland via de 96.50mhz

Helaas bleven de volgende top singels links liggen, tot grote spijt van bezoekers en sommige dj's

Ondanks dat werd deze zeer gezellige zondag middag ook toepasselijk afgesloten door een leuk stuk muziek van Wouter de Polkaman die live door de zaal heen liep.

Tot slot werden wij gevraagd door buurtbewoners te vermelden dat er zelden zo'n gezellig en succes feest was geweest zonder klachten of storingen.

Voor meer foto's van deze sfeer impressie kunt u kijken in het fotoalbum

Namens Michel en Rika graag tot een volgende keer!!